Hi there!

Nu har jag fått ordning på mina dies, har haft några olika förvaringssätt men när det blir så att man har skaffat “för många” så måste man katalogisera dem…..så jag har nu gjort det i form av mappar, chipboard och magnetremsor….jahh, storlek är ju som mappar är A4….sedan gäller det ju att lägga “avskiljare mellan mappar och där har jag klistrat på en miniatyr kopia av vilka dies mappen innehåller….så att jag ser utan att bläddra var jag har den och den dies…lätt att hålla ordning…efter användandet så lägger man pappen tillbaka dit den hör hemma…

Jag blev nöjd….det är ju en budgetvariant, det finns ju att köpa fina behållare med magnetblad men när man har en del så skulle det bli för dyrt…och dessutom är så här lite mer överskådligt eftersom allt fick plats i en “balja”.

Ha det så gott!

Kram
Shi-Si