Hej, hej!

Äntligen färdig, tog god tid på mig och städade ut (sorterade) allt som man inte behöver, men säg, inom “scrapy” behöver man väl allt!!!!

OK, det blev dock en hel del som åkte ut och på köpet blev det mycket bättre ordning i ateljen…

T ex alla mina stora diesen har jag fäst på stora pappskivor, vilka jag först däckte med svart kartong och sedan på med magnetremsor, fungerar väldigt bra, nu ser jag de och är lättillgängliga dessutom, smådisen har jag i plasthållarna i A4 format, genomskinliga och lätt att se och ta (även med), plastmappar med disen har jag i en mapphållare. Har hittat 3 stora “snurrbord” från loppis och la en kant (för att mina burkar med div ska inte ramla av när jag snurrar och burkar, de är gamla konserburkar vilka jag bara dekorerade med lite modelpasta och färg…

Alla mina stämplar vilar nu i A4 plastmappar vilka är kanon, köpte de hos Pysseltagen…

Jahhhh, nu är det ju sommar så det blir u inte så mycket scrappande men om och när jag vill så är det trevligt att gå upp dit och skapa!

Ha en trevlig sommar och mycket sol!

Kramar

Shi-Si