Hej gott folk!

Precis hemkommen från en härlig vecka i Barcelona….vilken stad…visserligen var det varmt som bara den men har man en AC-hotell mitt i staden med pool och solterrass på taket, så klarar man allt, bara ta igen sig lite och fortsätt att utforska…

Vi bodde på ett design-hotell HOLA och det var det precis vad det var, allt gick i svart och vitt, rummen var originella men även utvändigt var det utmärkande. Utomordentlig frukost och god service.

…men utanför det svala hotellet så bubblade det av liv och värme, kan inte riktigt smälta än den fina arkitekturen jag såg och fotade, fotade…Härliga Gaudis (främste arkitekten I Barcelona 1852-1926) oförglömliga verk…Sagrada Familia, La Pedra, Parc Güll, Casa Patillio, Palau Güell…

Sagrada Familia, Gaudis egensinniga praktverk som står som praktverk för staden är inte färdig än, beräknas dock bli färdig år 2026…100 år efter Gaudis död.

Promenad på La Rambla, 1 km lång. Fantastisk upplevelse av all det vackra i Caterdral de Barcelona, Parc de la Citadella, Museu Nacional d´Art de Catalunya, La Pedra, Parc Güell, en upplevelse i lekfullhet..(Gaudis)..osv

Maten var helt OK, lite förvirrande bland alla tapas-menyer men vi klarade det.

…så nu är det dags att vila av alla resor som vi gjorde nu under sommaren och börja scrappa, ha ha…inspirationen finns det gott om….

Ha det gott!

Kramar,

Shi-Si