God fortsättning! Head uue aasta jätku!

Nu har vi (maken och jag) kommit hem från den soliga vintersemestern från Fuerteventura. Det var min julklapp från min käre make och det var verkligen vad man behövde, sol , bad och promenader efter all julstress och mat.

Den lilla ön var perfekt för detta ändamål och vi hade tur med vädret – alla dagar var bara sol, sol, sol och mellan 22-30 grader varmt, alltså – perfect! Jag tycker inte om när det är för varmt eller kallt så det var upperligt. Vi promenerade varje dag 3-4 timmar runt på ön och stranden (frivilligt!!), det kändes till slut både i kroppen och benen men skönt var det.

(På några av foton ser ni dessertutbudet till middagen varje kväll, så förstår ni att det behövdes promenader!!)

Nu ska jag börja förverkliga mina ideer som jag inspirerades till på ön men det kan ju ta sin tid innan jag får det till eftersom julen måste ju först städas ut!

Jah, det är ju inte lätt att vara hemmafru, man har ju så många krav på sig som att pyssla och städa, ha-ha….

Hoppas att ni alla har haft en skön övergång till det nya året och på återseende snart!

Enjoy your crafting!

Shi-Si